RESTAURANT PRESIDENT

Organizăm evenimente

Un eveniment memorabil necesită o planificare atentă. Coordonăm fiecare eveniment în funcție de viziunea și cerințele clientului. Luăm în considerare tema, preferințele de gust și bugetul. Vă punem la dispoziție două saloane de evenimente, elegante, cu dotări de ultima generație: un salon cu o capacitate de 150 persoane și un salon cu o capacitate de 140 persoane.

TUR VIRTUAL RESTAURANT PRESIDENT

Evenimente organizate la Restaurant President din Deva:

CERERE OFERTĂ
evenimente President Deva

“Felicitări ! Pensiunea president își merita cele 5 stele. Îl voi recomanda partenerilor. Managementul și personalul profesionist. Camera și baia generoase și bine dotate. Pensiunea president Deva își merita cu prisosință cele 5 stele. Îl voi recomanda partenerilor de afaceri , dar și prietenilor”

Mircea

Excepțional. Totul! De la primul telefon prin care am anunțat ora sosirii am avut un interlocutor plăcut și amabil, o doamnă cu care am stabilit detalii! La sosire am avut o surpriză plăcută începând cu parcarea până la ultimul detaliu și anume săpun, prosoape, apă rece în mini bar! Într-un cuvânt am fost foarte mulțumită. Curățenia este evidență la orice pas și recomand celor exigenți o seară, chiar mai multe la această pensiune! Felicitări.

Iulia